Moleküler Biyoloji ve Genetik Bölümümüzün Öğrenci ve Akademisyenlerine Uluslararası En İyi Araştırmacı Ödülü

10 Ocak 2024

Moleküler Biyoloji ve Genetik Bölümümüzün öğrencileri Şeyma Nayır, Sena Kıvrak ve İrem Kara ile öğretim üyeleri Doç. Dr. Bengü Özuğur Uysal ve Prof. Dr. Önder Pekcan, Uluslararası Araştırma Mükemmelliği 2024 Kongresi’nde (ICRE) “Tungsten Disülfür (WS2) Katkılı Poliakrilamid (PAAm) Kompozitler: Jelleşme ve Optik Çalışmalar” alanındaki çalışmaları ile “Uluslararası En İyi Araştırmacı Ödülü”nü almaya hak kazandılar.

Öğrencilerimizi ve akademisyenlerimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.

NOT: Başlıklar, The American Chamber of Research, International Journal for Science, Technology and Academic Research, The United Medical CouncilWorld Research CouncilTimes of Research, ve Chronicles Time tarafından akredite edilmiştir.